Programul slujbelor religioase

Parohia "Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași" Eindhoven

Doamne ajuta,

Nu se vor tine slujbe in luna martie din cauza coronavirusului. Mesaj din partea parintelui si a parohiei parohiei olandeze:

Fratilor, cautam o solutie, dar pana acum nu avem alternativa si deci maine nu putem tine slujba la biserica, caci uitați ce ne zic prietenii noștri olandezi de la biserică😔:

Dear All,
In connection with the latest developments regarding the Coronavirus, the bishops in the Netherlands are tightening up the measures previously taken.
All public liturgical celebrations on Saturday evenings and Sundays will be cancelled until March 31. The bishops are in line with the recent advice from the government and RIVM.
Also in the churches of our parish all celebrations are cancelled on Saturday and Sunday until March 31.
This means that we cannot continue your celebrations in the chapel on March 15 and 22.
We are sorry, but we want to follow the guidelines and decisions of the bishop and the board and not run any risks.
As soon as there is more clarity about the sequel, we will let you know as soon as possible.
Kind regards,
Theamarie

Beste allemaal,
In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus, scherpen de bisschoppen in Nederland de al eerder getroffen maatregelen aan.
Alle publieke liturgische vieringen op zaterdagavonden en zondagen worden tot 31 maart afgelast. Hiermee sluiten de bisschoppen aan bij het recente advies van de overheid en het RIVM.
Ook in de kerken van onze parochie gaan op zaterdag en zondag alle vieringen tot 31 maart niet door.
Dit  betekent dat wij ook uw vieringen op 15 en 22 maart in de kapel niet door kunnen gaan.

Het spijt ons, maar we willen de richtlijnen en besluiten van de bisschop en het bestuur opvolgen en geen enkel risico lopen.
Zodra er nog meer duidelijkheid is over het vervolg, laten we u dat zo spoedig mogelijk weten.
Met vriendelijke groet,
Theamarie

Domnul sa va binecuvinteza Parintele Hristofor!

Urmatoarele slujbe:

12/04/2020 Floriile

26/04/2020

10/05/2020

24/05/2020

14/06/2020

28/06/2020

iulie si august vacanta

06/09/2020

20/09/2020

04/10/2020

01/11/2020

15/11/2020

29/11/2020

13/12/2020

25/12/2020 Craciunul

Multumim celor care au platit contributia totala pe anul 2019, deasemenea si celor care au platit partial. Ptr. cei care au platit partial sau deloc va asteptam cu drag. Acesti banuti ne sint de mare folos la biserica. Doamne ajuta!

Wij bedanken degenen die de totale contributie hebben betaald, alsmede degenen die gedeeltelijk hebben betaald. Degenen die gedeeltelijk of helemaal niet hebben betaald wij wachten op hen liefdevol. De centjes komen goed van pas voor onze kerk behoeften. God zij met u.

Persoanele care doresc sa isi sfinteasca casele, sa isi boteze copiii sau sa se casatoreasca pot lua legatura cu preotul Ciprian-Constantin Pintilie.

Contact: Preot Ciprian-Constantin Pintilie

Tel: +32.486.26.56.44